Team Jayme Veiling

Overmorgen is het zo ver: de start van de Team Jayme Veiling die georganiseerd wordt door Samen Team Jayme, de officiële actiegroep van onze stichting. De veiling zal, net als de veiling van afgelopen mei, gehouden worden via eBay. Dit keer loopt hij maar één week, van zaterdag 12 t/m zaterdag 19 december.

Er zijn weer ontzettend veel leuke items waarop geboden kan worden en ook Team Jayme zal weer speciale pakketten aanbieden met Octo merchandise! We hopen dat er voor ieder wat wils is en dat we een mooi bedrag ophalen.

We zijn als stichting hard bezig met het ophalen van een bedrag van 20.000,- euro zodat we voor Robin een rolstoelbus kunnen aanschaffen. Deze bus kost met alle aanpassingen die nodig zijn 35.000,- euro en we hebben jullie hulp dus hard nodig! Meer daarover lees je hier.

De advertenties van de items waar elke dag op geboden kunnen worden zullen dagelijks op Instagram in onze stories worden gedeeld. Uiteraard staan ze ook op de Instagram pagina van Samen Team Jayme @samen.team.jayme en op de Facebook groep Samen Team Jayme. Volg dus Samen Team Jayme om op de hoogte te blijven van de veiling!

Belangrijk om te weten is dat het winnende bod een bericht ontvangt via eBay met betaalmogelijkheden en adresuitwisseling. Eventuele verzendkosten dienen betaald te worden aan de verzender en niet aan Stichting Team Jayme, betaal deze dus niet via eBay! Vanwege de drukte kan er niet gegarandeerd worden dat de items nog voor de feestdagen worden verzonden en/of bezorgd. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Vragen over de veiling kunnen gesteld worden via de actiemail: actie@teamjayme.nl of door een PM te sturen op Instagram bij @samen.team.jayme.

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top