Rolstoelbus voor Robin

Stichting Team Jayme heeft als doelstelling dat zij ouders van kinderen met SMA (type 1) financieel ondersteunen bij behandelingen, therapieën en hulpmiddelen. Vandaag delen we met jullie het verhaal van Robin die een rolstoelbus nodig heeft.

Robin is een vrolijke eigenwijze peuter van twee jaar en tien maanden. Hij heeft SMA type 1 en begon met acht weken oud met de behandeling met Spinraza, wat hij drie keer per jaar krijgt. Robin heeft een eigen rolstoel en kan zich in huis aardig goed zelf verplaatsen. Binnenkort krijgt hij een elektrische rolstoel, maar helaas kan deze niet mee in de auto van zijn ouders. Naast de elektrische rolstoel moeten er ook altijd een heleboel andere hulpmiddelen mee en om die reden heeft Robin aangepast vervoer nodig.

Stichting Team Jayme helpt Robin en zijn ouders met het aanschaffen van een rolstoelbus, waardoor hij straks nog steeds vervoerd kan worden. De rolstoelbus kost met alle aanpassingen 35.000,- euro en we hebben jullie hulp hard nodig om een gedeelte van dit bedrag bij elkaar te krijgen. Als we met zijn allen 20.000,- euro ophalen, kunnen we Robin nog dit jaar aan een rolstoelbus helpen. Dat moet lukken!

Team Jayme helpt Robin! Helpen jullie mee?

Doneren kan via de website of via deze speciale betaallink. Natuurlijk kan er ook direct overgeboekt worden naar het rekeningnummer van Stichting Team Jayme: NL11 INGB 0006 6401 51 o.v.v. Rolstoelbus voor Robin. Ook kan onderstaande QR code gescand worden om direct een donatie te doen via iDEAL:

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top