Rolstoelbus van Robin

Eind december hebben we met zijn allen keihard gestreden om 20.000,- euro op te halen voor een rolstoelbus voor Robin. Hoe gaat het nu met hem en de bus? We stellen zijn moeder Anke enkele vragen!

Wat vinden Robin en grote broer Roan van de rolstoelbus?

Robin en Roan genieten met volle tuigen van de bus. Robin heeft het gebaar voor ‘bus’ al geleerd en gebruikt deze heel vaak om aan te geven dat hij met de bus wilt rijden. Roan vindt het voor fijn dat we met de bus eindelijk weer dagjes weg kunnen en zelfs op vakantie kunnen gaan!

Zijn jullie al met de bus op pad geweest?

Naast de gebruikelijke ritjes naar onder andere het ziekenhuis, proberen we elk weekend een stukje te gaan rijden. Om de beurt kiezen we een leuk uitje, zo zijn we al in Zeeland belandt om zeehonden te spotten en gingen we wandelen in de Drunense duinen. Ook als het slecht weer is proberen we toch een stukje te rijden om er even uit te zijn. En met Robins verjaardag reden we met een bus vol lekkers langs iedereen die anders op visite was gekomen!

Wat kan er allemaal mee in de bus?

Er kan ontzettend veel mee in de bus! Robin heeft een nieuwe, grotere rolstoel en die kan er met gemak in. Ook kunnen we de statafel, de rollager en alle medische apparatuur meenemen en da nog past er meer bij!

Waar kijken jullie het meest naar uit om naar toe te gaan met de bus?

We hopen over een paar weken op vakantie te gaan en kijken hier enorm naar uit! Eindelijk kunnen we makkelijk weg met zijn allen en kunnen we alles meenemen wat voor Robin belangrijk is. Echt ontzettend fijn!

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top