Mededeling

Tot onze grote spijt moeten we jullie melden dat Stichting Team Jayme zal gaan stoppen met haar werkzaamheden. Het afgelopen jaar heeft ons laten zien dat er te weinig vraag is vanuit onze doelgroep voor hulp. De behandelingen voor SMA type 1 worden sinds afgelopen jaar gelukkig ook in Nederland vergoed. Geweldig nieuws voor alle ouders die een kind hebben met SMA.

Tevens zijn er te weinig middelen om dat te doen waar wel nog vraag voor is, de ondersteuning van bijvoorbeeld passend vervoer en hulpmiddelen die niet vergoed worden vanuit de zorgverzekering of gemeente. Wij kunnen op dit moment niet doen wat we zouden willen doen en hebben daarnaast steeds minder vrijwilligers om alles draaiende te houden.

Met gemengde gevoelens brengen we jullie dan ook dit nieuws. Stichting Team Jayme zal per direct inactief worden op sociale media. Ook zullen de acties en donatie mogelijkheden gestopt worden. Uiteraard kan er nog steeds gedoneerd worden voor individuele acties, zoals Jayme’s rolstoelbus via Geef.nl. Dit zal alleen niet meer via Stichting Team Jayme verlopen.

De website teamjayme.nl zal nog het gehele jaar te bezoeken zijn, maar zal niet meer worden bijgewerkt. Het Instagram account zal voorlopig blijven bestaan, maar zal niet meer worden aangevuld. Voor informatie over Jayme verwijzen we jullie door naar het account van de moeder van Jayme op Instagram  @arwenadinda .

Wij willen jullie enorm bedanken voor se steun die we gekregen hebben de afgelopen twee jaar. Het is ongelooflijk wat we allemaal hebben bereikt dankzij jullie!

Team Jayme

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top