Jayme in Budapest

Gisteren was het dan eindelijk zover: Jayme vertrok met zijn ouders naar Budapest in Hongarije! Ze werden in de ochtend opgehaald door een ambulance, vlogen met een speciaal medisch vliegtuig naar Hongarije en werden na aankomst met een ambulance naar het appartement gebracht waar ze de komende maanden zullen verblijven.

Vandaag moest Jayme voor het eerst naar het Bethesda kinderziekenhuis om alle artsen te ontmoeten. Er werd opnieuw bloed afgenomen en ook werd Jayme door verschillende artsen onderzocht. De onderzoeken vond Jayme niet fijn, maar gelukkig kon hij snel weer naar huis.

Zoals het er nu uitziet moet Jayme volgende week nogmaals naar het ziekenhuis voor een volgende controle. Het medicijn Zolgensma zal deze week besteld worden en Jayme zal de behandeling in de week van 3 augustus krijgen.

Daarna zal de periode van 90 dagen nazorg in Budapest ingaan, waarbij Jayme de eerste dertig dagen elke week naar het ziekenhuis moet komen voor controle en daarna om de week. Gedurende de eerste maand moet Jayme in quarantaine thuis.

De artsen in het Bethesda kinderziekenhuis zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Jayme en zijn ouders voelen zich al erg thuis in het appartement en in de stad Budapest.

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top