Jayme in Budapest – Week 2

In de eerste week dat Jayme in Budapest was, moest hij al meerdere keren in het Bethesda Kinderziekenhuis zijn voor controles. Vorige week werd hij nog door allemaal specialisten gezien en was hij helemaal goedgekeurd voor de behandeling met Zolgensma.

De tweede week in Budapest was na de ziekenhuisbezoeken een stuk rustiger. Het was ontzettend warm, dus Jayme en mama bleven heel de week binnen. Elke ochtend ging papa de heuvel af om boodschappen te doen en in de middag kwam oma langs voor een paar uurtjes.

Jayme ging elke dag in het grote bad, waar hij heerlijk met zijn beentjes en armpjes kan bewegen. Ook oefende hij elke dag op de mat met de babygym, waar allemaal leuke speeltjes aan hangen. Samen met papa en mama oefende hij ook het rollen en op de buik liggen.

Jayme sliep deze tweede week niet meer in zijn ledikantje, maar samen met mama in het grote bed. Hij had heel veel last van doorkomende tandjes en had mama en papa een paar nachten wakker gehouden. In het grote bed ging het gelukkig beter. Papa sliep heerlijk op de bank.

De komende week wordt een hele spannende week omdat Jayme zijn behandeling met Zolgensma gaat krijgen!

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top