Jayme in Budapest – Week 16

Vandaag delen we naar alle waarschijnlijkheid de laatste update van Jayme vanuit Hongarije. Volgende week vliegt het gezin namelijk op vrijdag terug naar Nederland en zullen ze vanuit hun eigen huis een update geven over de laatste dagen in Budapest en de reis terug naar huis.

“De afgelopen week stond in het teken van genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke herfstweer. Hoewel Jayme vorige week nog met enkel een vest naar buiten toe kon, is deze week plaats gemaakt voor een lekker warme wollen winterjas en heerlijk zachte slofjes. Het is in Budapest nog steeds heerlijk weer, met temperaturen rond de vijftien graden, maar aangezien Jayme stil zit in zijn kinderwagen moet hij wel warm aangekleed worden. Het heeft de afgelopen week eenmaal een beetje geregend, maar gelukkig had Jayme een regenkap mét dakraam, zodat onze wandeling toch door kon gaan.

Wij, Jayme’s ouders, kijken terug naar een prachtige tijd hier in Hongarije. We zijn ontzettend dankbaar voor de kans die Jayme heeft gekregen door hier te kunnen worden behandeld met Zolgensma, maar ook voor al die mensen die ons sinds januari hebben gesteund om dit voor elkaar te krijgen. Nu de maand november is begonnen komt het einde van het jaar in zicht. Een jaar dat voor ons vele hoogte- en dieptepunten heeft gekend, maar vooral ontzettend veel positiviteit heeft gebracht. Het is een jaar waarin duidelijk werd wat er echt belangrijk is in het leven.

Wij sluiten deze laatste blog vanuit Hongarije af met een paar geweldige foto’s van Jayme, die zichtbaar geniet van het leven dat hij dankzij jullie kan leven. Heel veel dank voor jullie steun en tot volgende week, met de eerste update van Jayme vanuit ons eigen huis in Nederland!”

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top