Jayme in Budapest – Week 1

Jayme is alweer meer dan een week met zijn ouders in Budapest. Vorige week dinsdag moest Jayme voor het eerst op controle in het Bethesda Kinderziekenhuis en leerde daar alle artsen kennen. Na deze lange dag in het ziekenhuis hadden Jayme en zijn ouders vijf dagen om bij te komen en te wennen aan het leven in Budapest.

Jayme was al snel gewend aan zijn nieuwe huis! Hij heeft een heerlijk plekje op de hoekbank in de woonkamer en kan vanaf de bank naar buiten kijken. Als het niet te warm is, rijden papa en mama Jayme het balkon op en kan hij echt even genieten van het buiten zijn. Rondom het huis staan allemaal grote bomen en er vliegen veel vogels rond. Er liepen zelfs een paar vossen en een wezel door de tuin!

Gisteren en vandaag moest Jayme weer naar het ziekenhuis in het centrum van Budapest. Het is ongeveer twintig minuten rijden van huis, maar in de ochtend is het vaak druk op weg naar het centrum. Jayme heeft een hele mooie nieuwe autostoel waardoor hij nu voorin naast papa ligt. Hij vind het helemaal geweldig!

De afspraken gisteren en vandaag waren met de cardioloog, de intensivist (arts die gaat over de beademing), de fysiotherapeut, de revalidatiearts en de neuroloog. Alle onderzoeken waren goed en Jayme mag volgende week starten met de behandeling!

Voor nu heeft Jayme weer vijf dagen om lekker te genieten in zijn nieuwe huis, voordat hij maandag zal worden opgenomen in het Bethesda Kinderziekenhuis. Hoe volgende week er voor Jayme uit zal zien is nog niet bekend. Uiteraard houden we jullie op de hoogte!

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top