Jayme 2022 – 01

We zijn ondertussen alweer aan de tweede maand van het nieuwe jaar begonnen, dus het is weer de hoogste tijd voor een update over Jayme!

Jayme begon het nieuwe jaar goed met een wandeling op de boulevard van Scheveningen. Het was heerlijk om even uit te waaien en Jayme genoot van de vogels en de bootjes die te zien waren. Een week later had hij weer geluk. Toen gingen papa, mama en Jonna samen met hem naar het strand van Rockanje, waar allemaal kitesurfers te zien waren.

Er wordt elke dag gewandeld met Jayme. En al zijn de dagelijkse wandelingetjes naar de kinderboerderij minder lang dan die in het weekend, ze zijn zeker niet minder leuk! Jayme voert tegenwoordig zelf de hertjes en is totaal niet bang!

Thuis wordt er hard met Jayme geoefend. Drie keer in de week komt er een fysiotherapeut die veel nieuwe dingen met hem doet. Papa en mama oefenen deze dingen dan elke dag met hem en merken dat Jayme steeds sterker wordt.

Er zijn ondertussen ook al meerdere speelafspraken geweest met andere kinderen. Jayme vindt het geweldig om met anderen te spelen en ook Jonna geniet enorm. Mama vindt het natuurlijk ook hartstikke gezellig om even met andere mama’s koffie en thee te drinken.

Er wordt nog steeds vollopen actie gevoerd om Jayme’s rolstoelbus voor elkaar te krijgen. Papa en mama zijn hard op zoek naar een geschikte bus, die daarna nog omgebouwd zal worden zodat hij voor Jayme geschikt is. Volgende maand hopen we hier goed nieuws over te kunnen delen!

De maand februari staat voor Jayme in het teken van alle nieuwe dingen die geregeld moeten worden. Er zullen passingen voor een rolstoel en een zitorthese voor binnen gemaakt worden en ook zullen er weer nieuwe spalken aangemeten moeten worden. Over vier weken een nieuwe update over Jayme!

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top