Jayme 2021 – 10

Na twee ziekenhuisopnames in augustus en september, begon de maand oktober hoopvol voor Jayme en zijn familie. Helaas kwam er al snel een derde ziekenhuisopname aan. Gelukkig was ook dit keer Jayme weer binnen een paar dagen thuis. Omdat papa en mama wilden dat Jayme rustig kon herstellen, besloten ze om wat vaker de giraffenkap op te doen. Ook werd er besloten om minder bezoek en hulpverleners thuis te laten komen. In elke geval totdat Jayme zijn PEG-sonde operatie achter de rug heeft.

Thuis knapte Jayme al snel op! Het was heel fijn om weer te kunnen spelen met al zijn speelgoed. Met de giraffenkap op ging Jayme ook veel naar buiten. Eerst kleine rondjes naar de kinderboerderij, maar later ook naar het strand om even uit te waaien. Jayme ging zelfs kijken voor een rolstoelbus! Nu hij groter wordt en er steeds meer spullen mee moeten, hebben papa en mama een groter vervoersmiddel nodig om Jayme veilig te kunnen vervoeren. Het gezin ging bij Bierman langs om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn die passen bij Jayme’s zorgbehoeften.

Na vijf dagen in het bos was het weer tijd om naar huis te gaan. Thuis werd er weer volop geschilderd, muziek gemaakt en gespeeld. Ook zat Jayme in zijn prachtige ’toettoet’, de stoel die helemaal op maat is gemaakt voor hem. Hij keek naar filmpjes, terwijl mama de hoofdsteun helemaal aanpaste. In het weekend ging Jayme met papa en mama en Jonna naar een nieuw strand toe: Katwijk aan Zee. Hier liepen ze een heel stuk langs de boulevard. Jayme speelde vooral met zijn Bing ballon, maar wilde wel even de kap af!

Jayme’s PEG-sonde operatie die voor morgen gepland stond, gaat niet door in verband met de staking in de zorg. Gelukkig staat hij gepland voor volgende week dinsdag 2 november. De maand november staat dus weer in het teken van een korte opname in het Sophia Kinderziekenhuis. Papa en mama hebben ook alvast een dagje gereserveerd om met Jayme naar de dierentuin te gaan. Hopelijk gaan al deze plannen door!

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top