De lange weg naar de behandeling

Wat zijn we ontzettend dankbaar voor iedereen die Team Jayme steunt en alle donaties die we hebben mogen ontvangen van heel veel lieve mensen. Samen hebben we het streefbedrag voor het medicijn Zolgensma behaald!

Helaas zijn we er nog niet. We hadden de hoop dat we, nu we het medicijn zelf kunnen betalen, de behandeling in Nederland, België of Duitsland konden starten. Nu blijkt dat door de medische bureaucratie en een gebrek aan steun de kans klein is dat Jayme in Nederland of België behandeld kan worden. In Duitsland zijn er wachtrijen en kan Jayme pas over maanden terecht.

We zijn waarschijnlijk toch genoodzaakt om Jayme in de Verenigde Staten te laten behandelen. Dit brengt helaas veel extra kosten met zich mee waar wij niet op gerekend hadden.

We blijven natuurlijk druk op zoek naar een arts in Europa, maar ook dan zullen er kosten zijn i.v.m. het medisch vervoer en het verblijf van Jayme.

Gelukkig kunnen we wel delen dat het met Jayme een beetje beter gaat sinds hij thuis is! Hij is ontzettend blij dat hij elke dag met papa en mama samen kan zijn en uit het raam kan kijken naar de bomen en de lucht.

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top