Corona en (Team) Jayme

Het is nog geen twee weken geleden dat we in de vorige blog schreven over alle mooie acties die er voor Team Jayme georganiseerd worden en plaats zouden vinden in maart. Op basisschool De Triangel uit Den Haag zou een boekenmarkt en een sponsorloop plaatsvinden. Er zou een benefiet in de Sir Winston in Rijswijk zijn en tattoo shop Diaz Delgado uit Delft zou een flash day organiseren. Waarschijnlijk vergeet ik de helft hier nog te noemen. Helaas zijn alle acties door de Corona crisis uitgesteld.

Wij leven als Team Jayme met iedereen mee die Corona heeft, of door deze crisis benadeeld is. We hebben veel respect voor iedereen die in deze tijd zijn best doet om alle mensen die hulp nodig hebben te kunnen helpen. We zien dat er lokaal mooie acties worden opgezet om ouderen en hulpbehoevenden te kunnen voorzien van boodschappen en eten. We weten dat er in de ziekenhuizen ongelooflijk hard gewerkt wordt om iedereen te kunnen helpen. We begrijpen ook echt de maatregelen die genomen worden om het virus zo min mogelijk te verspreiden.

Ook met Jayme leven we de afgelopen dagen volledig afgescheiden van de buitenwereld (link naar Rijswijks Dagblad). Waar we de afgelopen maanden al bijna in quarantaine leefden, is dat nu nog een tikkeltje heftiger. Er komt nu helemaal niemand meer op bezoek en ook wij gaan nergens heen. De eerste dagen probeerden we nog een rondje te lopen buiten, maar we zien dat er eigenlijk te veel mensen buiten zijn en nemen nu het risico niet meer. Jayme behoort tot de risicogroep. Een gewone verkoudheid kan voor hem al gevaarlijk zijn, omdat hij niet goed kan hoesten en slikken. Het oplopen van het Corona virus zou voor hem een verschrikkelijke afloop kunnen hebben.

Voor Jayme is het evengoed verschrikkelijk dat de crowdfunding vertraging oploopt, ook al begrijpen wij dat dit overmacht is en er geen andere keus was dan alles af te lasten. We hadden de hoop dat Jayme vóór zijn eerste verjaardag (24 mei) behandeld zou kunnen worden met Zolgensma. We hopen dan ook dat iedereen, ondanks deze crisis, ons verhaal wil blijven delen en Jayme wil blijven steunen. We hopen dat onze QR code actie net zo goed gaat lopen als de SMS actie die in België voor baby Pia is gedaan. Zij hadden het benodigde bedrag voor de behandeling met Zolgensma binnen enkele dagen binnen. Wij hebben naast de QR code ook een directe betaallink voor een donatie van 2,50 euro via iDeal, Paypal of Bankcontact.

Scan de QR met je camera of QR app en steun Jayme met een donatie van 2,50 euro.

Wij hebben besloten de komende twee weken weer terug te gaan naar het huisje in het bos. Veel mensen hebben (logischerwijs) hun vakantie daar afgezegd. Wij hopen dus op een zo goed als leeg vakantiepark. Daar kan Jayme in het beste geval elke dag even het bos in zonder andere mensen tegen te komen. En in het slechtste geval kan hij vanaf de bank naar de bomen, vogels en eekhoorns kijken. We zitten daar dicht bij verschillende ziekenhuizen, maar gaan er niet vanuit dat we die nodig zullen hebben.

We wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd! We hopen dat iedereen deze tijd gezond door komt. We hopen ook op veel donaties, hoe klein dan ook. Zodat ons kleine lieve mannetje ook later kan vertellen over de tijd dat wij met zijn allen een Corona crisis meemaakten.

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top