Brief aan Jayme – deel 1

Lieve Jayme, 

Het was maart toen ik voor het eerst jouw verhaal las op Facebook. Je raakte me met je lieve gezichtje en mooie ogen, maar ik probeerde mezelf te beschermen. En legde mijn telefoon weg, maar je verhaal en gezichtje lieten me niet los. Mijn jongste dochter is net zo oud als jij. Het maakte mij zo verdrietig, boos en machteloos om te zien hoe jij op veels te jonge leeftijd al zo moet knokken. Maar ik zag positiviteit, de wil om de wereld te ontdekken en te leven in je ogen. Nog nooit was ik zo geraakt door een verhaal en foto op Facebook. Ik moest gewoon iets doen!

Ondertussen zag ik allerlei mooie en leuke acties voor jou voorbij komen. Ik probeerde je verhaal zoveel mogelijk te delen en de acties voor jou te steunen. Zo kwam ik in contact met Stephanie, ik bestelde bij haar heerlijke zelfgemaakte  appeltaarten voor de hele familie en het tennisteam. Maar ik wilde meer doen, met z’n allen moet het toch lukken om die 1,9 miljoen voor jouw medicijn bij elkaar te krijgen. Het moet gewoon, er is geen andere optie. Dat zat steeds in mijn hoofd, net zoals jouw lieve gezichtje.

Tijdens een rondje hardlopen ontstond het idee voor de Run for Jayme. Ik vond Jennifer via de Facebook groep en al snel was de Run for Jayme een feit. We hoopten op 100 deelnemers en waren zo blij dat dat er 7x zoveel werden. Met heel veel lieve mensen bewegen voor jou op jouw 1e verjaardag. Toen bleek dat de 1,9 miljoen niet voldoende was om jou te laten behandelen, hoefde ik niet lang na te denken. We gaan door, totdat je behandeld bent en je samen met je sterke mama en papa kan richten op een mooie toekomst en de wereld kan ontdekken. 

Ik had contact met Stephanie en bestelde orchideeën bij Laura, 2 mama’s die ook maar door blijven strijden voor jou, lieve sterke Jayme. Geweldig om te zien hoe jij zoveel lieve mensen bij elkaar hebt gebracht. Al snel vormde we met z’n 3en, een groepje mama’s die dag in dag uit contact met elkaar hebben, zonder elkaar te kennen, lief en leed met elkaar delen. We bedachten samen nieuwe acties en zo ontstond Samen Team Jayme. Samen zijn we Team Jayme! 

Lieve Jayme, Arwen en Jeffrey wij droomdenken met jullie mee over jullie als gezin in het weiland met alpacas <3

Veel liefs Marjolijn

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top