April doet niet wat (Team) Jayme wil

Een moeizame start van de lente voor (Team) Jayme. Terwijl Jayme geniet van twee weken in de bossen zijn met papa en mama, komt er helaas ook slecht nieuws: Jayme zal niet worden aangemeld voor de loting van Novartis en loopt daardoor de kans op een gratis behandeling met Zolgensma mis. De Nederlandse artsen, en met hen de Belgische collega’s, zijn van mening dat het medicijn Zolgensma geschikt is voor baby’s tot 6 maanden oud. Mama Arwen schreef er een blog over. Uiteraard geeft Team Jayme niet op!

Nog geen twee dagen nadat Jayme weer thuis was in Rijswijk, wordt hij opgenomen in het ziekenhuis in Delft. Jayme moest heel hard werken om voldoende zuurstof binnen te krijgen en in het ziekenhuis krijgt hij nu extra zuurstof. Ook is er op de longfoto’s een (beginnende) ontsteking te zien. Jayme moet dus nog even blijven.

We hopen natuurlijk dat Jayme snel opknapt en weer naar huis toe mag! Nog veel meer hopen we dat we met zijn allen het bedrag voor zijn behandeling bij elkaar krijgen. Juist nu we te horen hebben gekregen dat hij niet meer mee mag doen met de loting, hebben we jullie hulp extra hard nodig! We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor alle acties die gevoerd worden voor Jayme!

Deel dit artikel

Facebook
Email
WhatsApp
LinkedIn
Scroll naar top