Organisator: MC&D Productions

Website:

Donaties opgehaald:

0

Theatervoorstelling De Kans

UPDATE: vanwege COVID19 is deze actie uitgesteld.

____________________________________________________________________

MC & D Productions presenteert de theatervoorstelling De Kans

Arwen en Jeffrey gaan de reis van hun leven maken. Na twee weken Japan komen ze er achter dat Arwen zwanger is. De reis van hun leven wordt een reis die een leven zou duren. Ze vertrekken eerder terug naar Nederland en op 24 mei 2019 wordt baby Jayme geboren. Een mooie tijd breekt aan. Tot na 8 maanden het noodlot toeslaat. Jayme wordt op 30 december 2019 gediagnostiseerd met de ernstige spierziekte SMA type1. Nu rijst de prangende vraag hoelang het nieuwe leven zal duren. Arwen, Jeffrey en Jayme stappen in een rollercoaster, die tot op heden nog niet gestopt is.

Een voorstelling uit het leven gegrepen. Het script is eenbewerking van de blogs van Arwen (Liever Adinda), de moeder van Jayme. Je krijgt een persoonlijke inkijk in het leven van het gezin. Hoe kan je leven plotseling zo’n enorme wending nemen? Hoe is het om te leren omgaan met de zorg voor je baby met een ernstige spierziekte? Welk gevecht moet je leveren met de artsen, de Big Pharma, de politiek en de pers? Hoe ga je de strijd aan?

De opbrengsten van de voorstelling De Kans gaan volledig naar Team Jayme. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan de strijd om voor Jayme het zo gewilde medicijn Zolgensma te bemachtigen.

Wilt u op de hoogte worden gehouden? Stuur een berichtje naar dekans@ziggo.nl

Speciale dank aan de acteurs Beau Gunst en Barry van de Laar, de regisseur Egon van Enk, de Rijswijkse Schouwburg en Theater De Kunsthut.

Deel deze actie

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top