Team Jayme Veiling

Van 1 mei tot en met half juli 2020 hebben we via eBay de Team Jayme veiling kunnen houden, dankzij ontzettend veel mooie items die wij gedoneerd hebben gekregen.

Wij zijn ontzettend dankbaar voor alle steun die wij hebben gekregen, zowel van de donateurs van de items als van de kopers! We hebben met elkaar meer dan 10.000,- euro opgehaald voor Jayme’s behandeling!

We hebben nog steeds items over en wij zijn zo enthousiast over hoe de veiling is gelopen, dat wij een tweede veiling zullen houden in december 2020.

Heb jij nog leuke items die je graag zou willen aanbieden? Stuur dan een e-mail met foto’s, de waarde + startbod en een informatiestukje naar actie@teamjayme.nl o.v.v. Team Jayme Veiling. Graag enkel nieuwe items, zodat de waarde en het startbod makkelijk te bepalen is.

Wij kunnen van te voren niet garanderen dat jouw aangeboden item online komt en/of wordt verkocht. Het startbod van items ligt altijd onder de waarde en om verwarring te voorkomen vragen wij om zelf een startbod te bedenken.

 

Deel deze actie

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top