Organisator: Samen Team Jayme

Website:

Donaties opgehaald:

0

STJ Actie Weekend 21-22-23 Mei

Op 24 mei wordt Jayme alweer twee jaar. Een leeftijd waarvan vorig jaar niet zeker was dat hij hem zou vieren. Vorig jaar werden er prachtige acties gevoerd op Jayme’s verjaardag, zoals de Run for Jayme.

Ook dit jaar zullen we in actie komen! Schrijf het weekend van 21-22-23 mei dus alvast in je agenda. We vieren dat weekend het leven en voeren actie voor de strijd tegen SMA. Jij doet toch ook mee?

Doel
Het doel van het STJ Actie Weekend van 21-22-23 mei is om het bewustzijn rondom de ziekte SMA te vergroten en waar mogelijk donaties op te halen. Er zullen dit jaar geen landelijke acties worden georganiseerd, maar we hopen dat een ieder in kleine kring zelf acties kan bedenken. Het gaat dit weekend om het vieren van het leven en het waarderen van alle mooie dingen die we wél kunnen doen. Zonder én met een spierziekte zoals SMA.

Planning
Gedurende het STJ Actie Weekend zijn er drie thema’s waar acties aan gekoppeld kunnen worden:
– 21 mei Team Jayme Borrel
– 22 mei Team Jayme Got Talent
– 23 mei Run For Team Jayme

Bij het bedenken van acties is het leuk om rekening te houden met deze thema’s.

Vrijdag 21 mei
We zullen op vrijdag het Actie Weekend inluiden met een Team Jayme Borrel en we doen  dan bijvoorbeeld een pubquiz of doneren een ‘bittergarnituur’. Deel jullie acties en mooie momenten samen op sociale media, gebruik de hashtag #TeamJaymeBorrel en tag ons @teamjayme2020 en @samen.team.jayme zodat we deze foto’s kunnen delen.

Zaterdag 22 mei
Zaterdag staat in het teken van muziek en dans. Team Jayme Got Talent! Hou een dansmarathon, treed op voor de buren in de straat, hou een online huiskamerconcert of bedenk een andere mooie actie. Maak er vooral een klein feestje van en vier het leven! Deel jullie acties en mooie momenten samen op sociale media, gebruik de hashtag #TeamJaymeGotTalent en tag ons @teamjayme2020 en @samen.team.jayme zodat we deze foto’s kunnen delen.

Zondag 23 mei
Op zondag komen we net als vorig jaar met zijn allen in beweging tijdens de Run for Team Jayme. Hou bijvoorbeeld een sponsorloop, verbreek je eigen hardlooprecord, wandel door de hele stad heen of bedenk een andere mooie actie. Geniet van het bewegen en buiten zijn. Deel jullie acties en mooie momenten samen op sociale media, gebruik de hashtag #RunForTeamJayme en tag ons @teamjayme2020 en @samen.team.jayme zodat we deze foto’s kunnen delen.

Donaties
We willen gezinnen die met SMA te maken hebben in het zonnetje zetten door ze een week vakantie aan te bieden bij het Lukas Huis in Ommen. De donaties die tijdens het STJ Actie Weekend opgehaald worden voor Stichting Team Jayme zullen hiervoor gebruikt worden. Ook doneert het Lukas Huis zelf een week vakantie voor één gezin, waardoor we twee vakantieweken kunnen verloten.

Gezinnen waarvan een kind SMA heeft en die in aanmerking willen komen voor een weekje weg kunnen zich t/m 23 mei 2021 aanmelden via info@teamjayme.nl. Op Jayme’s verjaardag op 24 mei zullen er twee vakantieweken worden verloot onder de aanmeldingen. Boekingen gaan in overleg met het Lukas Huis.

Ook zullen de donaties gebruikt worden voor het realiseren van de andere doelstellingen van Stichting Team Jayme, zoals het financieel steunen van gezinnen die met SMA te maken hebben bij bijvoorbeeld de aanschaf van een rolstoelbus of rolstoelbakfiets.

Over het Lukas Huis en de familie Lukas:
Wij zijn Jan-Jaap, Linda, Cato (8) en Moos (5) Lukas. In 2015 zijn wij vanuit Zwolle naar Ommen verhuisd en hebben de voormalige huishoudschool – samen met de opa en oma van Cato en Moos – verbouwd tot woon- en vakantiehuis.

Cato en Moos zitten door de neuromusculaire aandoening SMA beide in een elektrische rolstoel, dus door persoonlijke ervaringen weten we een beetje wat je allemaal nodig hebt als je vakantie wil vieren. In onze zoektocht naar vakantiepareltjes liepen we er vaak tegenaan dat de leukste vakantiehuizen niet zo prettig zijn ingericht als je in een rolstoel zit, of dat de warme sfeer ontbrak.

Onze wens om vakantie voor iedereen toegankelijk te maken met de mogelijkheid om vlak naast de deur talrijke leuke dingen te doen, heeft geleid tot het LukasHuis. Wees welkom!

Bron: Lukas Huis

 

 

Deel deze actie

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top