Organisator: Boris en Roan

Website:

Donaties opgehaald:

0

Quiz voor Jayme #2

Quiz voor Jayme

Een gezellige avond met vrienden en familie waarbij we ook nog Jayme konden steunen. Dat was de insteek van de Online Pubquiz die uiteindelijk werd gehouden op zaterdag 2 mei. Dit bleek een groot succes, waarbij een bedrag werd opgehaald van €1.063,- dankzij de inleg van meer dan 100 deelnemers en vele extra donaties van zowel deelnemers als niet-deelnemers.

Twee vrienden

“Met een kleine week voorbereiding besloten wij, Boris en Roan, om een online pubquiz te organiseren met het doel zoveel mogelijk op te halen voor Jayme. Taarten bakken of creatieve kunstwerken maken ligt niet bepaald in ons straatje, maar leuke vragen verzinnen en er een competitief element aan koppelen wél. Twee dagen om de eerste voorbereidingen te maken verder en wij waren klaar om het initiatief te delen met onze netwerken. Vrijwel direct werd het idee veel gedeeld en stroomden de aanmeldingen binnen. Domino’s was bereid onze hoofdprijs te sponsoren en ook voor de nummer 2 en 3 hadden we een smakelijke prijs klaarstaan.

Zaterdagavond 2 mei was het dan zover. Vele voorbereidingen in een korte tijd verder en wij konden niet wachten om te beginnen. Alles verliep naar wens, technisch (met behulp van Zoom voor de presentatie en Google Forms voor het antwoordformulier), maar ook de enthousiaste deelname en betrokkenheid voor Jayme van iedereen. Dat wij zoveel konden ophalen en hier ook nog zo’n goede tijd aan konden beleven overtrof onze verwachtingen. Veel positieve reacties, en meer dan duizend euro kunnen ophalen voor Jayme. Dáár doe je het voor.

Wij hopen vooral ook dat mensen zien dat er veel manieren zijn om Jayme’s verhaal onder de aandacht te brengen, en dat jij alleen, of met vrienden, al veel kan betekenen voor Jayme.”

Deel deze actie

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top