Organisator: Mizzemos Kinderliedjes

Donaties opgehaald:

0

Mizzemos veiling voor Jayme

 

“Voor mijn nieuwe kerstliedje ‘De kerstboom’ maakte Luciën Olinga een schilderij met acrylverf. Het schilderijtje staat hier nu in de kast maar verdient een mooiere plek. Ik kon niet goed bedenken wat ik ermee zou kunnen doen; ik wilde er graag iets met een kerstgedachte mee. En toen stuitte ik op de actie van Arwen voor haar zoontje Jayme. Hij is er dol op om op pad te gaan maar daarvoor moet er vanwege zijn gezondheid van alles mee en daarvoor is een rolstoelbus nodig. Zo’n bus is helaas niet gratis en er Arwen is een crowdfunding campagne gestart hiervoor.

Ik weet uit ervaring dat je niet alles alleen kunt. Toen mijn harde schijf met al mijn werk erop crashte een tijdje geleden en ik de reparatie ervan niet zelf kon betalen ben ik op een hartverwarmende manier geholpen door heel veel mensen. Ik heb veel geleerd van die ervaring. Ten eerste: zorg altijd voor goede back-up, ook als je denkt: zoiets overkomt mij toch niet. Maar ook: om hulp vragen is niet zwak maar juist krachtig. En: vele handen maken licht werk. Samen bereik je meer. Vandaar dat ik dit schilderijtje wil verkopen en de volledige opbrengst wil doneren aan de rolstoelbus voor Jayme.”

Wil je eigenaar worden van dit unieke werk dat bij het nieuwste Mizzemos liedje hoort? Bieden maar! Bieden kan via de Instagram van Team Jayme en kan tot 17 december 17.00 uur.

 

Over Mizzemos Kinderliedjes:

Maaike van der Haar is docent muziek en schrijft prikkelarme liedjes en luisterverhalen voor peuters en kleuters. Hierbij laat ze zich inspireren door haar ervaringen in het dagelijks leven met haar eigen kinderen, en prentenboeken. Ook speelt de natuur een belangrijke rol en is er aandacht voor emoties in de liedjes.

Deel deze actie

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top