Organisator: Lenny Kuhr

Donaties opgehaald:

0

Lenny Kuhr Unplugged

UPDATE: Iedereen die een donatie gedaan heeft aan Team Jayme en het concert wil bijwonen, kan een mail sturen aan boukenorg@gmail.com om de link te ontvangen!

Lenny Kuhr is erg betrokken bij Jayme omdat zij zelf een kleindochter heeft met SMA type 2. Om in actie te komen voor Team Jayme geeft ze op 15 juni om acht uur ’s avonds een concert van een uur vanuit haar huiskamer. Door minimaal vijftien euro te doneren via de website We Redden Een Kind kun je er via de exclusive live-stream bij zijn. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Team Jayme!

Lenny Kuhr:

“Ik ben heel erg begaan met baby Jayme, een jongetje van bijna 1 met SMA, een heel ernstige spierziekte. Hij ligt op de intensive care in Rotterdam. Er is een medicijn dat hem kan helpen maar dat is heel duur, 2 miljoen euro, en het wordt in Nederland niet vergoed.

Bij mijn kleindochtertje Nico van anderhalf werd 2 maanden geleden ook SMA gediagnosticeerd, een iets mildere vorm dan bij Jayme. Zonder het dure medicijn zou zij nooit kunnen staan dus ook niet lopen. Zij woont in Israël en daar wordt het medicijn ‘Zolgensma’ wel vergoed, zij heeft het 2 weken geleden toegediend gekregen. Er is hoop!”

Voor het volledige filmpje van Lenny, kijk op de website  van We Redden Een Kind of op YouTube! En voor meer informatie over Lenny kun je op haar website kijken.

Bedankt Lenny voor deze geweldige actie!

Deel deze actie

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top